Om Lilleheden

Lilleheden har siden 1930 haft fabrik i Hirtshals i Nordjylland. På fabrikken fremstiller, forarbejder og tilpasser vi limtræsprodukter til større eller mindre byggeprojekter i Danmark og udlandet.

På vores 1500 m3 lager har vi et bredt sortiment af limtræsprodukter i mange standarddimensioner. I kundeservice hjælper vi dig med pris og bestilling, og med vores effektive leveringskoncept kan vi tilbyde flere ugentlige leveringer i hele Danmark.

For os er ”Made in Denmark” et begreb som forpligter, og vores produktion er underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke og visuel sortering.

Projektering og teknisk support

Limtræets formbarhed og fleksibilitet giver arkitekterne mulighed for at skabe kreative og unikke bygninger. Når bygninger projekteres og opføres sker det i samarbejde med anerkendte ingeniørfirmaer til myndighedsberegning og Lillehedens erfarne civilingeniør.

Vores bygningskonstruktører står klar til at hjælpe dig med teknisk support på dit projekt. Du er velkommen til at maile dit projekt til en uforpligtende gennemgang – så tager vi en snak om det.

Træ - verdens mest miljøvenlige råstof

Lilleheden efterstræber at være en ansvarlig partner med omtanke for miljøet. Derfor støtter vi bæredygtigt skovbrug og sælger FSC® certificeret limtræ.

I 2017 er Lilleheden blevet træambassadør for Danmarks Træportal Træ.dk, som formidler viden og inspiration om verdens mest miljøvenlige råstof. Vi ønsker at udbrede kendskabet til de muligheder og fordele træet giver indenfor byggeriet - du kan se mere om træ som byggemateriale på denne film.