Distribution

 

Landsdækkende leveringskoncept 

Limtræ indenfor 48 timer fra bestillings-deadline

Lilleheden tilbyder landsdækkende* leveringer af fixkappet limtræ til både forhandlers lager og direkte på byggepladser. 

Såfremt du bestiller op til deadline, kan limtræ i lagerførte dimensioner leveres fixkappet (1,6 – 13,0 meter) indenfor 48 timer (2 hverdage). Lagerførte dimensioner fremgår af Lillehedens prisliste.

Hvis leverancen ikke er lagerført eller indeholder forarbejdning, lange bjælker (>13,0 meter), beslag, I-bjælker, LVL-bjælker mv. må der forventes en længere leveringstid. Ligeledes må der forventes en længere leveringstider i uger, som er påvirket af helligdage mv. 

Til byggeplads** leveres som udgangspunkt altid med kranbil til aflæsning, hvorimod til forhandlers lager forventes det, at kunden selv aflæsser.

Du har stadig mulighed for enten levering med Fragtmand eller Afhentning på vores fabrik i Hirtshals. Kontakt kundeservice for nærmere information.

* Til øer leverer vi kun til brofaste (Enø regnes ikke for brofast grundet brovægt)

** Ved levering til byggeplads, aflæsses så tæt på pladsen, som fuldlastet sættevogn med akseltryk på op til 10 tons og længde op til 25,00 m. kan køre uhindret til og fra. Kørselsforholdene vurderes alene af chaufføren.