Teknisk support

 


Lilleheden har et team af sælgere, ingeniører og bygningskontruktører til rådighed. Du kan finde tekniske specifikationer om limtræ i vores spændviddetabeller (33 mm lameller og 45 mm lameller).

Tilbud

Vi er altid behjælpelige med at udarbejde tilbud, så ring til os eller send din forespørgsel til salg eller evt. fax 88969250.
En overslagsdimensionering er altid uden ansvar for Lilleheden A/S.

Statisk beregning

Lilleheden samarbejder med anerkendte ingeniørfirmaer til udarbejdelse af skriftlige statiske beregninger til myndigheder. Simple beregninger udarbejdes af vores egne ingeniører. Beregningerne indeholder eftervisning af styrke og deformation, men ikke stabilitetsberegninger.

Projekter

Vi tilbyder gerne statiske beregninger af projekter, inkl. samlingsdetaljer og eftervisning af limtræskonstruktionens stabilitet. Send en mail og vi kontakter dig.

Produktionstegninger

Vi udarbejder gerne produktionstegninger af limtræet. Simple projekter optegnes i 2D, mens mere komplicerede projekter kan udarbejdes i 3D. Kundetegningerne skal altid godkendes.

BjælkeDIM

Du har også mulighed for selv at dimensionere i vores gratis online beregningsprogram BjælkeDIM. Det eneste det kræver er et login. Har du ikke et login, venligst kontakt os og vi giver dig adgang.