Næste skridt

 

Fokusområder/næste skridt

På trods af Lillehedens lave CO2 emissioner, er der stadigvæk plads til forbedringer. Vi stræber hårdt for at optimere vores processer, så vi kan blive endnu mere klimavenlige. 

Efter udarbejdelse af vores klimaregnskab er vi blevet klogere på, hvilket områder i vores selskab udleder mest CO2 og hvilke tiltag der skal til for at reducere CO2 udledning. 
 

Vores nuværende top 3 fokusområder, som vi arbejder med løbende, er følgende:

1) Salg af overskudstræ:

Vores overskudstræ skal såvidt muligt gavne vores lokalområde, så det kan bruges til opvarmning og dermed substituere fossile brændsler. 

2) Energikortlægning:

Der installeres måleudstyr i vores produktion, der måler helt nøjagtig på energiforbrug af de enkelte produktionsudstyr. Dermed kan vi nemt og hurtigt se, hvilke udleder mest CO2 og derefter arbejde på at optimere udstyret, så vi kan reducere energiforbruget og dermed CO2 emissioner.

3) Fragt:

Fragt fylder enormt meget i vores værdikæde og dermed er det et område, som vi forsøger at sætte stort fokus på. Der undersøges hvordan vi kan reducere CO2 udledning under transport fra vores lokation og til kunderne via dialog med fragtfirmaer.
 

Udover de 3 ovenstående fokusområder, arbejder vi sideløbende på resten af vores værdikæde heriblandt valg af leverandører og genbrug/genanvendelse af vores løsninger efter endt levetid.

Download materialer

Certifikater

Environmental Product Declaration glulam

Kontakt

Lilleheden
tlf:: +45 88 96 92 00
salg@lilleheden.dk