Om Lilleheden

Lilleheden er en klimabevidst, innovativ og specialiseret limtræsproducent med produktionsfaciliteter og kontor i den nordjyske by Hirtshals.

Lilleheden blev grundlagt i 1930, og lige siden har vi bestræbt os på at levere de bedste løsninger i bæredygtigt konstruktionslimtræ til alverdens byggeprojekter i både ind- og udland. Derfor tilbyder vi også et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet samt logistikløsninger, der sikrer hurtig ekspedition og landsdækkende levering til tiden.

Vores produktionsfaciliteter i Hirtshals er sat op til at matche ethvert behov. For os er "Made in Denmark" et begreb som forpligter, og derfor er vores produktion underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke- og visuel sortering efter gældende normer.

Teamet hos Lilleheden består af ingeniører og eksperter, som alle har stor erfaring og en bred viden inden for limtræ og træ som byggemateriale. Vores handlekraftige team har gennem årevis bistået adskillige byggeprojekter med hjælp til alt lige fra rådgivning, tekniske beregninger, produktionstegninger og forarbejdelse.

Vi vægter bæredygtighed højt, og derfor tilbyder vi blandt andet certificerede limtræsprodukter, da vi ønsker at støtte bæredygtigt skovbrug. I produktionen går ikke en eneste træspån til spilde, da alt træaffald omdannes til briketter til det lokale fjernvarmeværk og egen opvarmning.

Vi er stolt medlem af foreningen Træ i Byggeriet, der arbejder målrettet for at øge anvendelsen af træ i Danmarks byggesektor til gavn for både miljøet og indeklimaet i de danske hjem.

Nordic Wood Industries
Lilleheden er en del af koncernen Nordic Wood Industries, som er en af Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Koncernen består af virksomhederne Palsgaard Spær, Nviro, Lilleheden, Roust Element, Roust Spær, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.  

Tilsammen beskæftiger Nordic Wood Industries over 550 medarbejdere med en samlet omsætning på mere end 800 mio. kr. Koncernens selskaber og produktionsfaciliteter er i dag fordelt på ni lokationer i ind- og udland.

Klik og læs mere om koncernens selskaber i fællesbrochuren her.