Om Lilleheden

Lilleheden er en klimabevidst, innovativ og specialiseret limtræsproducent med produktionsfaciliteter og kontor i den nordjyske by Hirtshals.

Lilleheden blev grundlagt i 1930, og lige siden har vi bestræbt os på at levere de bedste løsninger i bæredygtigt konstruktionslimtræ til alverdens byggeprojekter i både ind- og udland. Derfor tilbyder vi også et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet samt logistikløsninger, der sikrer hurtig ekspedition og landsdækkende levering til tiden.

Vores produktionsfaciliteter i Hirtshals er sat op til at matche ethvert behov. For os er "Made in Denmark" et begreb som forpligter, og derfor er vores produktion underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke- og visuel sortering efter gældende normer.

Teamet hos Lilleheden består af ingeniører og eksperter, som alle har stor erfaring og en bred viden inden for limtræ og træ som byggemateriale. Vores handlekraftige team har gennem årevis bistået adskillige byggeprojekter med hjælp til alt lige fra rådgivning, tekniske beregninger, produktionstegninger og forarbejdelse.

Vi vægter bæredygtighed højt, og derfor tilbyder vi blandt andet FSC® certificerede limtræsprodukter, da vi ønsker at støtte bæredygtigt skovbrug. I produktionen går ikke en eneste træspån til spilde, da alt træaffald går til det lokale fjernvarmeværk.

Vi er stolt medlem af foreningen Træ i Byggeriet, der arbejder målrettet for at øge anvendelsen af træ i Danmarks byggesektor til gavn for både miljøet og indeklimaet i de danske hjem.