Formbarhed og fleksibilitet


Limtræ er formbart
Limtræ er et meget fleksibelt byggemateriale, da det er fremstillet af bøjelige trælameller. I kombination med limtræets høje styrketal åbner fleksibiliteten op for en verden af fremstillingsmuligheder, hvor buede former og rammer er både lettere og mindre omkostningstunge at producere. Derudover muliggør de fleksible konstruktionsformer fremstillingen af enkle og arkitektoniske løsninger, der sætter et smukt præg på byggeriet.

Tilpas limtræet efter dine ønsker
Limtræets formbarhed skaber gode tilpasningsmuligheder, og vi kan derfor fremstille og bearbejde byggematerialet, så det matcher dine ønsker. Vi kan justere bjælkernes tværdimension, og ved at lægge formstykker i spændebænken kan vi også tilpasse limtræskonstruktionens pilhøjde og buede bjælker.

Tildan og saml selv eller lad os klare det
Når du køber limtræ hos Lilleheden, kan du vælge selv at tildanne limtræet på byggepladsen, hvor du hurtigt kan foretage justeringer ved det tilpasningsvenlige byggemateriale. Du kan dog også vælge at lade os færdigbearbejde limtræskonstruktionerne, så de nemt kan indgå i dit byggeri som præfabrikerede komponenter. Med afsæt i præcis udførelse, stor færdiggørelsesgrad og hurtig montage kan limtræsløsningerne også let anvendes i byggerier af industriel karakter.

 

Kontakt

Lilleheden
tlf:: +45 88 96 92 00
salg@lilleheden.dk